O salonu BeoVaškica

Mi smo specijalizovani salon u Beogradu koji uklanja vaške i gnjide u kosi kako deci tako i odraslima. Imamo višegodišnje iskustvo i preko 3000 zadovoljnih klijenata.

Ne dozvolite da se Vaši najbljiži zbog Vas neugodno osećaju, jer postoji mogućnost da i njima prenesete vaške.

BeoVaškica – specijalizovan salon za uklanjanje vaši i gnjida iz kose za celu porodicu.

Očekujemo Vas!

Malo o vaškama i prijateljima…

Postoji neka tajna veza kada, nazovi prijatelje nazovete VAŠKAMA, ili kada ih, sticajem okolnosti dobijete u kosi, ni krivi, ni dužni. E, pa, redom, ove prve lako eliminišete, prestanete da im se javljate na telefon, blokirate ih na FB, ili im se, jednostavno ne javite na ulici, ali, ove druge su MNOGO veći problem.

Prvo, ono pogrešno shvatanje okoline da je to sramota, uzrok lične nehigijene ili strah da će vas obeležiti kao štroku. Pa, da je tako, nije.

Vaške su, na žalost, naša stvarnost, mora roditelja, baka, deka, svih koji imaju decu, ili unuke, kako školskog, tako i predškolskog uzrasta, koji nam je, ni krivi, ni dužni unesu, donesu, poklone. Problem, kao i svaki problem, valja prepoznati, priznati i krenuti u borbu.

Ilustracija dve drugarice od kojih jedna ima vaške i češa se za glavu a druga je gleda začuđeno

Do sada smo, pored licemerja, da to ostane tajna, sramota je imati ih, borili se petrolejm, nekim šamponima, isčešljavanjima i šta, problem, kao bumerang, eto ga opet, opet i opet.

Na sreću, dešava se nešto novo, Beograd je dobio salon, koji je otvoreno krenuo u borbu protiv ove pošasti i javno se oglasio. Hrabro, još samo da i mi priznamo da smo stanodavci, nepoželjnih podstanara i da nam je pomoć – neophodna, ovoga puta pomoć stručnjaka i rešenje problema je vrlo, vrlo izvesno. S puninim pravom, kao žrtva agresora, tj nepoželjnih podstanara u sopstvenoj kosi, svima preporučujem da potraže pomoć u ovom Salonu, nije sramota imati vaške, sramota je ne boriti se protiv njih.

Želim vam srećan rad i hvala na pomoći svima, a priznajmo, ima nas mnogo, nastavite sa vašom i našom borbom.

MIRJANA BLAGOJEVIĆ, novinar

Copyright © 2020 Beo Vaškica | Izrada web sajtova naKlik – Web Servis