Kako se rešiti vaški sa ovim jednostavnim i bezbednim prirodnim receptom

Kako se rešiti vaški?

Za mnoge roditelje su vaške najgori deo roditeljstva. Ova mala, jeziva stvorenja bez krila obitavaju na ljudskoj kosi i hrane se malim dozama krvi iz kože glave.

Uprkos činjenici da ovo zvuči potpuno mučno, vaške su često problem kod dece predškolskog i školskog uzrasta. Čak iako devojčice česće dobijaju vaške, ni dečaci nisu pošteđeni, a ni stariji ukućani, roditelji, bake i deke.

Iako vaške nisu toliko opasne, nisu prenosioci zaraznih oboljenja, kod pojačane vašljivosti i stvaranja krastica usled učestalog češanja može doći do laganih infekcija koje nisu opasne. Ipak ih ne treba zanemariti i potrebno je rešiti ih se. Razni skupi šamponi nisu baš 100% učinkoviti zato predlažemo jeftin recept od sastojaka koje imamo u kući, a može pomoći do dolaska kod nas u Beo Vaškicu.

Sastojci:

  • 3 kašike (supene) regeneratora za kosu;
  • 3 kašike sirćeta;
  • 1/2L vode;

Jednostavna uputstva

Sve dobro izmešajte, sipajte rastvor u sprej bocu i nanesite ravnomerno od korena do vrha vlasi. Preko stavite kapicu za tuširanje ili kesu i ostavite da odstoji 15 do 20 min.

Nakon navedenog vremena ne ispirajte kosu već počnite da iščešljavate temeljno pramen po pramen od korena do vrha vlasi (dlake).

Ovaj metod zahteva određeni vremenski period, ali je njegova prednost što nema hemikalija i bezbedan je za decu i osobe koje su osetljive ili imaju neko oboljenje vlasišta. Pristupačniji je od svih preparata na tržištu.

Pročitaj još

Komentari

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright © 2020 Beo Vaškica | Izrada web sajtova naKlik – Web Servis